دکتر مریم منتظری متخصص ترمیمی دندان در کرج

هزینه پر کردن دندان بدون عصب‌کشی

هزینه پر کردن دندان بدون عصب‌کشی

هزینه پر کردن دندان بدون عصب‌کشی؛ یک روش درمانی بدون درد

در جوامع امروزی رعایت بهداشت دهان و دندان اهمیت خود را بیشتر از گذشته نشان می‌دهد. بسیاری از افراد برای این مساله اهمیت بسیاری قائل هستند و دوست دارند هنگام حرف زدن یا خندیدن سفیدی و زیبایی دندان‌هایشان را به رخ طرف مقابل بکشند. از این رو استفاده از خدمات دندانپزشکی ترمیمی روز به روز بیشتر می‌شود.

ترمیم دندان شکسته، عصب‌کشی دندان پوسیده، کشیدن دندان خراب، کامپوزیت و عمل‌هایی از این قبیل از جمله خدمات دندانپزشکی رایج هستند. یکی از روش‌های جدید ترمیم دندان بدون عصب‌کشی است. در این مقاله به بررسی هزینه پر کردن دندان بدون عصب‌کشی، قیمت ترمیم دندان با مواد سرامیک و مواردی از این قبیل می‌پردازیم و عوامل موثر بر هزینه‌ها را بررسی می‌کنیم.۰۲۶۳۲۵۲۹۷۳۵ – ۰۲۶۳۲۵۲۱۸۹۷

 

هزینه پر کردن دندان بدون عصب‌کشی
هزینه پر کردن دندان بدون عصب‌کشی

پر کردن دندان بدون عصب‌کشی

ترمیم دندان بدون عصب‌کشی یکی از رویکردهای جدید و نوین برای ترمیم دندان‌های آسیب‌دیده است که نسبت به روش‌های سنتیِ همرا با عصب‌کشی عوارض کمتری دارد. این روش به عنوان یک راه حل دائمی برای پوسیدگی درد دندان شکسته شناخته می‌شود. عصب کشی سنتی شامل برداشت بافت عفونی از روی دندان است که فرآیند آن می‌تواند برای بیمار طولانی و ناراحت‌کننده باشد.

فرآیند ترمیم دندان آسیب‌دیده از گذشته تا به امروز مسیر طولانی‌ای را پیموده و با رسیدن به این روش جدید یک گزینه درمانی امن و در عین حال تاثیر گذار را ارائه کرده است. ترمیم دندان بدون عصب‌کشی شما را از شر حس ناراحت‌کننده عصب‌کشی راحت می‌کند. از طرف دیگر هزینه پر کردن دندان بدون عصب‌کشی به مراتب کمتر از ترمیم همراه با عصب‌کشی است.

پر کردن دندان بدون عصب‌کشی یکی از روش‌های محبوب و کم‌دردسر است که با استفاده از مواد کامپوزیت دندان، ترمیمی طبیعی و مقاوم ایجاد می‌شود. این روش علاوه بر هزینه مناسب، ظاهری مشابه دندان‌های طبیعی به شما می‌دهد. اگر به دنبال یک درمان مؤثر و سریع هستید، کامپوزیت دندان می‌تواند گزینه‌ای عالی برای شما باشد

مزایای ترمیم دندان بدون عصب کشی

همانطور که اشاره کردیم پر کردن دندان بدون نیاز به عصب‌کشی یکی از رایج‌ترین روش‌ها برای فرار از عصب‌کشی است. یکی از مهمترین مزایای این روش استحکام بیشتر دندان آسیب‌دیده است. زمانی که دندان شکسته بدون عصب‌کشی پر می‌شود، مقاومت مواد به کار رفته به بالا رفتن عمر دندان کمک می‌‌کند.

روش بدون عصب‌کشی به عنوان یک روش کم‌تهاجم شناخته می‌شود و فقط با برداشتن بخش پوسیده دندان و پر کردن آن با مواد مخصوص انجام می‌شود. کم بودن هزینه پر کردن دندان بدون عصب‌کشی مهمترین مزیت این روش است. علاوه بر این زمان کمتری هم نیاز دارد. در صورت انجام به موقع ترمیم دندان بدون عصب‌کشی می‌توان از بروز انتقال پوسیدگی به دیگر دندان‌ها جلوگیری کرد.

ترمیم دندان بدون عصب‌کشی نه تنها روشی کم‌درد و مقرون‌به‌صرفه است، بلکه به حفظ ساختار طبیعی دندان کمک می‌کند. در برخی موارد، پس از ترمیم، استفاده از روکش و آنله دندان می‌تواند به تقویت و زیبایی بیشتر دندان‌ها کمک کند. این درمان‌ها علاوه بر استحکام بالا، ظاهری طبیعی به دندان‌ها می‌بخشند و طول عمر آنها را افزایش می‌دهند.

 

هزینه پر کردن دندان بدون عصب‌کشی
هزینه پر کردن دندان بدون عصب‌کشی

چه زمانی دندان نیاز به عصب‌کشی دارد؟

یک دندان آسیب‌دیده زمانی به پر کردن با عصب‌کشی نیاز دارد که پوسیدگی تا پالپ دندان پیش رفته باشد و آسیب قابل توجهی به ریشه دندان زده باشد. از نشانه‌های آن می‌توان به درد شدید و مداوم، حساسیت شدید به غذا و نوشیدنی‌های گرم و سرد، تورم و تغییر رنگ اشاره کرد. در صورتی که به موقع اقدام شود می‌توان از روش پر کردن دندان بدون عصب‌کشی استفاده کرد.۰۲۶۳۲۵۲۹۷۳۵ – ۰۲۶۳۲۵۲۱۸۹۷

تفاوت پر کردن دندان با و بدون عصب‌کشی

اصلی‌ترین تفاوت این دو روش در قیمت است. هزینه پر کردن دندان بدون عصب‌کشی خیلی کمتر است. تفاوت بعدی پیچیدگی آنها برمی‌گردد. پر کردن دندانی که دچار آسیب‌دیدگی جزئی شده به مراتب راحت‌تر از انجام یک عمل عصب‌کشی است. زمان رسیدگی به پوسیدگی در انتخاب بین این دو روش تاثیر زیادی دارد. تفاوت دیگر این دو روش در هدف آنهاست، پر کردن دندان یک پوسیدگی جزئی را درمان می‌‌کند اما ترمیم دندان با عصب‌کشی مخصوص پوسیدگی‌های عمیق و عفونت‌های شدید است. تفاوت بعدی در زمان بهبودی این دو روش است. روند بهبودی پس از ترمیم دندان بدون عصب‌کشی خیلی سریع‌تر از ترمیم با عصب‌کشی است.

 

هزینه پر کردن دندان بدون عصب‌کشی
هزینه پر کردن دندان بدون عصب‌کشی

عوامل تاثیرگذار بر هزینه پر کردن دندان بدون عصب‌کشی

قیمت پر کردن دندان بدون عصب‌کشی به عوامل مختلفی بستگی دارد. جنس موادی که برای پر کردن دندان استفاده می‌شود مهمترین عامل موثر بر قیمت پر کردن دندان است. هزینه استفاده از موادی مثل سرامیک، آمالگام، کامپوزیت یا گلاس آیونومر با هم دیگه تفاوت دارد.

محل قرار گیری دندان آسیب‌دیده نیز یکی از عوامل موثر بر تعیین قیمت است. برای مثال دندان‌های جلو از اهمیت بیشتری برخوردار هستند و هزینه پر کردن آنها معمولا بالاتر است. در صورت نیاز به عکس‌ برداری از ناحیه فک و دندان هزینه آنها هم محاسبه می‌شود. مورد دیگری که بر هزینه ترمیم دندان بدون عصب‌کشی تاثیر دارد میزان پوسیدگی دندان است.

دندانی که پوسیدگی عمیق‌تری دارد هزینه بیشتری هم می‌طلبد. موقعیت مکانی کلینیک یا مطب دندانپزشکی هم می‌تواند بر هزینه این خدمات تاثیر داشته باشد. قیمت پر کردن دندان معمولا در شهرهای توسعه‌یافته بالاتر است. استفاده از تجهیزات و فناوری پیشرفته هم می‌تواند هزینه ترمیم دندان بدون عصب‌کشی را بالا ببرد. انتخاب دندانپزشک و میزان تجربه او نیز یکی دیگر از عوامل تاثیر گذار بر تایین قیمت خدمات دندانپزشکی است.

 

هزینه پر کردن دندان بدون عصب‌کشی
هزینه پر کردن دندان بدون عصب‌کشی

هزینه پر کردن دندان بدون عصب‌کشی با توجه به مواد مصرفی

کامپوزیت: این مواد به دلیل نزدیک بودن رنگش به رنگ دندان یکی از محبوب‌ترین مواد مصرفی برای ترمیم دندان شکسته به شمار می‌رود. هزینه استفاده از کامپوزیت معمولا به ازای هر دندان حدود یک تا دو میلیون تومان به ازای هر دندان است.

آمالگام: آمالگام را به عنوان یکی از ارزان‌ترین مواد باعث کاهش هزینه پر کردن دندان بدون عصب‌کشی می‌شود. این مواد که از جیوه ساخته شده استحکام بالایی دارد و معمولا برای پر کردن دندان‌های عقبی به کار می‌رود. قیمت پر کردن دندان با استفاده از آمالگام حدودا بین 500 تا 800 هزارتومان است.

سرامیک: سرامیک از آن دست موادی است که هزینه ترمیم دندان بدون عصب‌کشی را بالا می‌برد. معمولا از سرامیک برای ترمیم دندان‌های جلویی استفاده می‌شود چون بر دندان‌ها تاثیر زیادی دارد. هزینه استفاده از سرامیک معمولا بین 2.5 تا 5 میلیون محاسبه می‌شود.

 

هزینه پر کردن دندان بدون عصب‌کشی
هزینه پر کردن دندان بدون عصب‌کشی

نتیجه‌گیری

انجام خدمات دندانپزشکی و رسیدگی به بهداشت دهان و دندان یکی از باید‌های حضور در جوامع امروزی است. یکی از چیزهایی که در یک گفت‌وگوی حرفه‌ای و یا حتی صمیمانه توجه طرف مقابل را جلب می‌کند مرتب و تمیز بودن دندان‌هاست. علاوه بر این وجود تنها یک دندان پوسیده می‌تواند موجب پوسیدگی دندان‌های دیگر شود و عدم رسیدگی به موقع می‌تواند هزینه هنگفتی بر دوش شما بگذارد.

انتخاب بین ترمیم دندان با یا بدون عصب‌کشی در وحله اول به میزان پوسیدگی دندان بیمار بستگی دارد. عصب‌کشی زمانی ضرورت دارد که پوسیدگی دندان به پالپ رسیده و میزان عفونت بالا باشد.

در شرایطی که پوسیدگی سطح و جزئی است روش ترمیم دندان بدون عصب‌‌کشی پیشنهاد می‌شود. تشخیص این موضوع هم با دندانپزشک شماست. برای مشاوره و آگاهی دقیق از هزینه پر کردن دندان بدون عصب‌کشی کافیست با شماره‌های کلینیک دندانپزشکی منتظری تماس بگیرید تا مشاوران حرفه‌ای ما شما را راهنمایی کنند.۰۲۶۳۲۵۲۹۷۳۵ – ۰۲۶۳۲۵۲۱۸۹۷

سوالات متداول

آیا بیمه هزینه پر کردن دندان بدون عصب‌کشی را پرداخت می‌کند؟

بعضی شرکت‌های بیمه تکمیلی با توجه به سیاست‌های خود بخشی از هزینه ترمیم دندان را تقبل می‌کنند.

هزینه ترمیم دندان بدون عصب‌کشی چقدر است؟

عوامل بسیاری می‌توانند بر میزان این هزینه‌ها تاثیر داشته باشند که در این مقاله به تفصیل به بررسی آنها پرداختیم. اما به صورت خلاصه هزینه پر کردن یک دندان با توجه به میزان پوسیدگی و مواد مصرفی می‌تواند بین 1 تا 5 میلیون باشد.

کدام مواد برای پر کردن دندان توصیه می‌شود؟

انتخاب مواد به مواردی مثل جای دندان آسیب‌دیده و میزان بودجه شما بستگی دارد.

آیا قیمت ترمیم با عصب‌کشی بالاتر است؟

از آنجایی که عمل عصب‌کشی پیچیده‌تر و زمان‌بر است و محدوده وسیعی از پوسیدگی باید درمان شود در صورت نیاز به عصب‌کشی باید هزینه بیشتری پرداخت کنید.

به این مطلب امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *